Snel aan de slag met DigiRecord

Met deze zelf-hulp pagina leert u snel alles over DigiRecord. In de online instructies staat stap voor stap uitgelegd hoe alle functionaliteiten werken. Zo leert u de meest efficiënte werkwijze aan. Neem gerust contact op met de klantenservice voor overige vragen of als u wilt dat iemand met u meekijkt.

Meest bekeken DigiRecord instructies

Dossiersjablonen

Menu: Beheer > Dossiersjablonen

Bedenk goed welke mappenstructuur u nodig heeft voor elk type relatie. Het dossier van een medische cliënt ziet er anders uit dan een personeelsdossier.

Breng de structuur per type dossier voor uzelf in kaart. Maak daarna een sjabloon aan in DigiRecord. Deze kunt u in de toekomst hergebruiken bij soortgelijke relaties

Werkstroomsjablonen

Menu: Beheer > Werkstroomsjablonen

Maak werkprocessen die vaak herhaald worden efficiënter. In DigiRecord kunt u eenmalig een sjabloon aanmaken voor een werkstroom.

Koppel de werkstromen zo vaak als u wilt aan documenten of dossiers van uw relaties.

Dossiers delen

Menu: Beheer > Dossierbeheer

Als het dossier van een relatie is aangemaakt kunt u toegang verlenen aan relaties en deze weer intrekken indien nodig. Dit kan zeer gemakkelijk en overzichtelijk in het dossierbeheer van DigiRecord.

Met de autorisatiematrix maakt u een export van de rechten per gebruiker voor een dossier.