Aanleververzoek

In dossiers zijn vaak bestanden nodig die door verschillende personen worden aangeleverd. Verzamel eenvoudig alle bestanden in de juiste map door een aanleververzoek te sturen. De geadresseerde kan (mits gerechtigd) direct het pad openen vanuit de e-mail en het bestand uploaden in de bestemde map.

Aanleververzoek verzenden

1. Klik in het menu op DOSSIERS en open een dossier.
  2. Klik rechts in de kolom BESTANDEN op het icoon met het tekstwolkje en de ‘+’ of gebruik sneltoetsen ALT-/ <Verzoek om bestand te uploaden>.
  1. Kies een gebruiker uit het overzicht en typ een toelichting.
  2. Klik op verzenden.

Veelgestelde vragen:

Kan ik in een aanleververzoek meerdere bestandaanvragen doen?

Ja, bij een aanleververzoek kunnen altijd meerdere bestanden worden geüpload. Geef in de toelichting wel specifiek aan welke bestanden de gebruiker moet uploaden.