Verbergen

Sommige bestanden zijn niet meer noodzakelijk inzichtelijk voor andere gebruikers. De eigenaar kan een bestand verbergen. Het bestand wordt dan in feite onzichtbaar gemaakt en kan worden opgevraagd in de historie en opnieuw getoond worden. Hieronder volgen de instructies voor het verbergen en opnieuw tonen.

Document verbergen:

1. Ga naar DOSSIERS en open een dossier door erop te klikken.
  2. Zoek het bestand in de submappen of via het gegevensoverzicht en klik erop om te openen.
  3. Klik in het submenu op VERBERGEN.
  4. Controleer of de gegevens kloppen en klik op VERBERGEN.
  5. Bevestig het verbergen nogmaals en klik op OK.
  6. Het document staat nu aangemerkt als (Verborgen).

Document weer tonen:

1. Open het verborgen document door erop te klikken.
  2. Ga in het submenu naar TONEN.
  3. Bevestig in het detailscherm met TONEN.
  4. Klik op OK.
  5. Het document is weer zichtbaar.

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik de gegevens zien van een ‘verborgen bestand?

Alleen de dossiereigenaar kan een ‘Verborgen bestand’ bekijken door erop te klikken. Indien nodig kan deze weer zichtbaar gemaakt worden.