Toewijzen aan relatie

Het toewijzen van dossiers aan relaties is bedoeld voor eigen registratie. Het helpt om snel te kunnen zoeken in dossiers van relaties. De relatie krijgt geen melding van het toewijzen van een relatie en heeft ook niet automatisch inzicht in het dossier.

Toewijzen van bestaand dossier aan een relatie:

1. Ga via het menu naar DOSSIERS en open een dossier.
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel icoon ‘configureren’.
  3. Klik vervolgens op het pen-icoon om te bewerken.
  4. Kies hier de relatie en klik op OPSLAAN.

Toewijzen van een nieuw dossier aan een relatie:

1. Ga via het menu naar BEHEER en klik op RELATIES.
  2. Klik op een relatie om deze te openen.
  3. Klik in de tabel DOSSIERS rechtsboven op het blauwe rondje met de witte + of met sneltoets ALT+
  4. Vul de gegevens in en volg de stappen: Dossiers aanmaken

Veelgestelde vragen:

Mijn relatie bestaat uit dochterondernemingen hoe kan ik snel het onderscheid zien?

De velden ‘Naam’ en ‘Volledige naam’ kunnen worden benut. Het veld naam is zichtbaar in het dossieroverzicht. Kies hier dus voor een herkenbare naam bijv. Demoklant – dochter 1. Deze benaming is puur voor eigen registratie.