Informatie over het dossier

In de dossierinformatie staan gegevens over het eigenaarschap, de relatie het sjabloon en de status. Met de knop autorisatiematrix opent het overzicht van alle gebruikers met de daarbij verstrekte rechten en permissies. Deze informatie wordt getoond door op de knop met de ‘i‘ te klikken.
Onder de instructies ‘Dossier aanmaken’ staat meer informatie over het configureren van dossiers.

Veelgestelde vragen:

Kan ik het gebruikersoverzicht met rollen en rechten exporteren naar Excel?

Dit overzicht (autorisatiematrix) kan geëxporteerd worden indien uitvragende partijen als bijvoorbeeld de accountant een opgave wil hebben van de personen die toegangsrechten hebben en welke autorisaties aan hen zijn toegekend.

1. gebruikers overzichten kunnen geëxporteerd worden in csv-formaat.
  2. Start MS-Excel en kies direct voor ‘Tabellen” en u beschikt dan over alle informatie ter verdere bewerking.