Map- en documentweergave

In de weergavemodus 'mapstructuur' zijn de submappen zichtbaar naast de inhoud uit de geopende map. Het icoon van de map is blauw omcirkelt. Schakel over naar documentweergave om alleen de inhoud van de mappen te bekijken. Onder de kolom MAP is te zien in welke map het bestand is ondergebracht.

Schakelen tussen map- en documentweergave:

1. Ga in het menu naar DOSSIERS.
  2. Klik op een dossier om te openen.
  3. Standaard opent het dossier in de map weergave.
  4. Klik op het icoon van de map of van het document om te wisselen. Dit kan ook met de sneltoetsen ALT-O (Alle documenten of Mapnavigatie).
  1. Vanuit documentweergave kan de gebruiker door de mapstructuur bladeren met het icoon van de map met het vergrootglas. Of sneltoetsen ALT-B (bladeren).
In de documentweergave verschijnen alle bestanden, die zijn op genomen in deze en de onderliggende mappen.

Veelgestelde vragen:

Hoe zie ik snel welke bestanden in een dossier staan, zonder in alle mappen te zoeken?

Switch in de hoofdmap van een dossier naar documentweergave en alle bestanden uit onderliggende mappen worden getoond. Sneltoets ALT-O.