Zoeken in een dossier

Met de zoekfunctie kan (een deel van) de bestandsnaam worden ingegeven of klik het bestand direct aan. Het is ook mogelijk om te sorteren op datum.
De laatst geplaatste documenten worden gedurende 72 uur gemarkeerd met een groene ster en een uitroepteken achter de creatiedatum.

Veelgestelde vragen:

Ik zoek in de hoofdmap van een dossier maar krijg geen resultaten?

De zoekfunctie past zich aan naar de gekozen weergave. Indien gezocht wordt op een bestandsnaam in de hoofdmap wordt in de ‘map weergave’ misschien niets getoond.

Switch in de hoofdmap van een dossier naar documentweergave en alle bestanden uit onderliggende mappen worden getoond. Sneltoets ALT-O. Typ nogmaals de gekozen zoekterm.