Handleiding DigiRecord

In deze online instructies staat stap-voor-stap uitgelegd hoe de functies van DigiRecord werken. Maak gebruik van de zoekbalk om direct bij het onderwerp te komen met het antwoord op uw vraag. Met het menu aan de linkerkant zoekt u zelf door de onderwerpen.

Neem gerust contact op met de Klantenservice voor overige vragen en online support.


Blijf op de hoogte

Elke 2 weken worden nieuwe updates doorgevoerd. Dit kunnen kleine maar ook hele grote updates zijn.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis nooit een nieuwe functionaliteit.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pro Management Software N.V. | BTW NL 8177.79.723.B01 | KvK 24412315 | IBAN NL10 INGB 0683 8220 98 | BIC INGBNL2A

Copyright © - Alle rechten voorbehouden