Navigatie

Het navigeren door DigiRecord kan met of zonder muis gedaan worden. Met behulp van sneltoetsen kan een gebruiker commando’s uitvoeren om vensters te openen etc. Een andere navigatievorm is het gebruik van knoppen met eenvoudige iconen, hiermee kan een gebruiker specifieke handelingen uitvoeren. De zichtbaarheid van de iconen varieert afhankelijk van de rechten van een gebruiker.

Veelgestelde vragen:

Sommige sneltoetsen komen meerdere malen terug, geef ik niet per ongeluk een verkeerde opdracht?

Nee, de sneltoetsen reageren alleen op het op dat moment actieve scherm.

Hoe kan het dat ik een andere User Interface heb als mijn collega?

Iedere gebruiker heeft een Interface op basis van verleende rechten en permissies. Dit kan per gebruiker afwijkend zijn waardoor niet alle functionaliteiten worden getoond.