Centrale actieknoppen

De zichtbaarheid van de iconen verschilt per gebruiker, dit heeft te maken met de gebruikersrechten. Een gebruiker in de rol dossiereigenaar heeft meer permissies dan een gebruiker zonder rollen.

De ‘Informatieknop’ geeft indien weergegeven praktische extra functionaliteiten.

Ronde actieknoppen: de knoppen ‘Terug’ en ‘Uploaden’ zijn op ieder scherm zichtbaar. Met de terug knop kan de gebruiker snel naar het vorige scherm. De knop uploaden laat de gebruiker vanaf ieder type systeem snel bestanden uploaden.

Veelgestelde vragen:

Hoe kan het dat ik een andere User Interface heb als mijn collega?

Iedere gebruiker heeft een Interface op basis van verleende rechten en permissies. Dit kan per gebruiker afwijkend zijn waardoor niet alle functionaliteiten worden getoond.

Gerelateerd: