Welkomstscherm personaliseren

U kunt uw logo op meerdere plaatsen laten terugkomen zodat de omgeving een veilig gevoeld geeft en herkenbaar is voor gebruikers. In het welkomstscherm is het ook mogelijk een gepersonaliseerde tekst te plaatsen met afbeeldingen.

Welkomsttekst aanpassen:

1. Ga in het menu naar BEHEER en klik op PERSONALISATIE INSTELLINGEN.
  2. Klik rechts op het pen-icoon om te bewerken of gebruik sneltoetsen ALT-M.
  3. Werk in de editor een tekst uit die gebruikers te zien krijgen op het dashboard.
  4. Vink ‘Toon welkomsttegel’ aan.
  5. Klik op OPSLAAN.

Veelgestelde vragen:

Wat is de maximale lengte voor mijn welkomsttekst?

Het dashboard wordt automatisch aangepast indien de tekst in het tegelportaal langer wordt. Er is geen restrictie aan de lengte van de tekst of het aantal afbeeldingen.