Dashboard

Het Dashboard van DigiRecord geeft direct inzicht in de recent gewijzigde dossiers van de gebruiker. De overzichten laten de status zien van het aantal taken en werkstromen in drie stadia met gekleurde klokjes. Deze staan voor verlopen, urgent en open.

Overzichten actieve taken en werkstromen:

Openstaande werkstromen in alle dossiers:

• Klok 1 rood: werkstromen die niet binnen de vastgestelde termijn zijn afgerond.
  • Klok 2 geel: werkstromen die tegen de deadline aanlopen.
  • Klok 3 blauw: actieve werkstromen die binnen de deadline open staan.

De termijnen voor het afronden van taken worden bepaald in het werkstroomsjabloon.

Dit is het overzicht van de taken die nog afgerond moeten worden.

1. Klik in het menu op WERKSTROMEN om een werkstroom te bekijken.

Specifieke taken binnen een werkstroom van de gebruiker.

1. Klik in het menu op TAKEN om een taak te openen.

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik een persoonlijke welkomstboodschap maken voor mijn gebruikers?

Het personaliseren van DigiRecord is een extra optie buiten het standaard abonnement. Via DigiRecord.nl kan deze optie worden aangekocht. Open vanuit het menu ‘Beheer’ de PERSONALISATIE INSTELLINGEN.