Nieuw dossiersjabloon

Maak een nieuw dossiersjabloon aan als basis van een dossier. Dit sjabloon kan onbeperkt gebruikt worden voor nieuwe dossiers.
  1. Ga naar BEHEER in het menu en klik op DOSSIERSJABLONEN
  2. Klik op de groene + voor een nieuw sjabloon aanmaken.
  3. Geef een naam en omschrijving aan het sjabloon.
  4. Na OPSLAAN kunnen (sub-)mappen worden aangemaakt middels de blauwe +.

Veelgestelde vragen:

Kan ik een dossier achteraf aan een ander sjabloon koppelen?

Nee, dit is niet mogelijk. Documenten zijn gekoppeld aan folders. Deze folders zijn niet in ieder sjabloon gelijk. Een bestaand dossiersjabloon kan wel worden aangepast.