Onderdelen sjabloon kopiëren

Het komt regelmatig voor dat een dossier uitgebreid wordt met nieuwe sub-mappen. Bijvoorbeeld wanneer men voor boekjaren sub-mappen per jaar gebruikt met daaronder ook weer mappen. Voor het snel uitbreiden kan een van de bestaande mappen met sub-mappen worden gekopieerd.
  1. Ga naar BEHEER en klik op DOSSIERBEHEER.
  2. Klik op een dossiersjabloon.
  3. Klik naast de submap op het icoon kopiëren. (zie screenshot) Onderliggende mappen met bijvoorbeeld jaartallen zijn ook gekopieerd.
  4. Geef de nieuwe map een naam en klik op OPSLAAN.

Veelgestelde vragen:

Kan ik een dossier achteraf aan een ander sjabloon koppelen?

Nee, dit is niet mogelijk. Documenten zijn gekoppeld aan folders. Deze folders zijn niet in ieder sjabloon gelijk. Een bestaand dossiersjabloon kan wel worden aangepast.