Standaardsjablonen

Het importeren van standaardsjablonen kan eenvoudig. Kies uit een uitgebreide lijst met voorbeelden die door Pro Management Software zijn gedefinieerd.

1. Ga naar BEHEER en klik op WERKSTROOMSJABLONEN.
  2. Klik rechtsonder op de groene + voor een nieuw sjabloon.
  3. Klik op importeren.
  4. Er opent een klein scherm, klik op hier downloaden.
  5. De website van DigiRecord wordt geopend met alle voorbeeldsjablonen. Kies het gewenste sjabloon.
  1. Het sjabloon wordt direct gedownload.
  2. Sleep het sjabloon in het importeerveld.
  3. Klik op OPSLAAN.
  4. Het sjabloon kan nu worden bewerkt, gebruikt of verwijderd.

Veelgestelde vragen:

Kan ik een voorbeeld dossiersjabloon van de downloadpagina later aanpassen?

Ja, dit is inderdaad mogelijk. Bekijk op de downloadpagina een voorbeeld en kies het sjabloon wat het beste pas past bij de benodigde werkstroom. Ga na het downloaden naar het werkstroomsjabloon en klik op wijzigen.