Dé CRM applicatie voor uw organisatie

Op de gedeelte van de website staan de instructies voor het optimaal gebruiken van PM CRM.
De CRM applicatie waarmee u samen met uw relaties gegevens, afspraken en bestanden kunt delen en beheren.

Online presentatie PM CRM

Bekijk de online presentatie van PM CRM

Top 3 features PM CRM

Activiteiten registreren

Leg alle contactmomenten met een relatie in PM CRM vast als activiteit. Zo heeft iedere medewerker precies inzichtelijk welke communicatie er gaande is. Uniek is dat de relatie zelf ook toegang krijgt. Er zijn verschillende activiteiten denkbaar zoals het vastleggen van telefoongesprekken maar ook e-mails en afspraken. Gegevens uit bijvoorbeeld een agenda afspraak worden bij het importeren direct overgenomen in de bestemde velden. Sla ook eenvoudig bestanden en poststukken online op met een smartphone en geef aan wat voor type document het is.

KvK-koppeling

Optioneel kunt u de KVK-koppeling afnemen indien u een geldig contract heeft met de KVK om gegevens te downloaden. Alle ingevulde gegevens uit de KVK-database worden meegestuurd indien vrijgegeven. Dit zijn bijvoorbeeld de velden: officiële bedrijfsnaam, KVK-nummer, adresgegevens, website, aantal medewerkers, vestigingsnummer en het RSIN-nummer. Match reeds ingevoerde relatiegegevens in PM CRM met de KVK-gegevens. Relatiegegevens zijn vanaf nu altijd up-to-date.

Filteren met labels

Binnen PM CRM worden labels gebruikt om te filteren en sorteren. Een label is gebaseerd op een relatie, activiteit of contactpersoon. De labels zijn vrij aan te maken en geven relevante filtermogelijkheden voor uw organisatie. Relaties worden vaak gefilterd op bedrijfsgrootte met de labels: groot zakelijk, MKB of eenmanszaken. Maar ook op proces met activiteit labels voor het kennismakingstraject en het offertetraject. Elk label kan worden voorzien van een eigen kleur.