Totaaloverzicht contactpersonen

Vanuit het hoofdmenu kan het totaaloverzicht contactpersonen geopend worden. Dit overzicht heeft meerdere sorteeropties waaronder sorteren op voornaam of achternaam. Dankzij het zoekveld kan er ook snel gezocht worden op naam. Maak met het filter selecties op basis van labels en exporteer contactpersonen in een .csv bestand.

Veelgestelde vragen:

WAAROM ZIE IK IN HET OVERZICHT CONTACTPERSONEN NIET ALLE CONTACTEN?
In het overzicht zijn alleen de contactpersonen zichtbaar van accounts waar u leesrechten voor heeft.