Navigatie

Vanuit het hoofdmenu kan een gebruiker snel naar de belangrijkste onderdelen.

Hoofdmenu
Home:

dashboard met recente gewijzigde accounts, activiteiten en labels

Accounts:

overzicht van relaties

Contactpersonen:

overzicht van contactpersonen

Mijn activiteiten:

activiteiten waaraan wordt deelgenomen

Beheer:

accounts, activiteiten, rollen, gebruikers labels aanheffen en personalisatie instellingen beheren

Submenu rechts
Zoekbalk:

direct een zoekopdracht invoeren

Producten:

schakelen tussen andere PM Online producten

Gebruikersmenu:

terug naar het portaal, mijn instellingen, help instructies, app installeren en uitloggen

Met behulp van eenvoudige iconen kunnen gebruikers commando’s uitvoeren en vensters openen.Een andere navigatievorm is het gebruik van sneltoetsen. Hiervoor is dit handige overzicht, sneltoetsen werken alleen op de actieve pagina.

De zichtbaarheid van menu items en iconen varieert afhankelijk van de rechten van een gebruiker.

Veelgestelde vragen:

SOMMIGE SNELTOETSEN KOMEN MEERDERE MALEN TERUG, GEEF IK NIET PER ONGELUK EEN VERKEERDE OPDRACHT?
Nee, de sneltoetsen reageren alleen op het op dat moment actieve scherm.