Welkomsttekst personaliseren

Op het dashboard van PM CRM kan de licentiebeheerder ervoor kiezen om een welkomsttekst te tonen. De tekst is altijd weer aan te passen op basis van een zelfgekozen opmaak en wordt aan alle gebruikers getoond.

Welkomsttekst aanmaken

1. Klik in het hoofdmenu op BEHEER.
  2. Klik op personalisatie instellingen.
  3. Klik op de pen om te bewerken.
  4. Geef met de editor de tekst opmaak en voeg afbeeldingen toe en een logo.
  5. Vink de optie ‘toon welkom tegel’ aan.
  6. Klik op OPSLAAN.
  7. In het dashboard van alle gebruikers wordt nu de welkomsttegel getoond.

Veelgestelde vragen:

KAN IK EEN WELKOMSTTEKST LATER NOG WIJZIGEN?
De welkomsttekst kunt u zien als een landingspage in het dashboard en kan altijd gewijzigd worden. Dit maakt het juist persoonlijk.