Beheerder accounts

Gebruikers in deze rol beheren de accounts.

Permissies
Account:

Aanmaken, Lezen, Bewerken, Verwijderen, Beheren

1. Klik in het menu op BEHEER en dan op ROLLEN.
  2. Klik op de rol Beheerder accounts.
  3. Bekijk in de tabel MACHTIGINGSSETS wat een Beheerder accounts mag doen en zien.
  4. In de tabel GEBRUIKERS is het overzicht te zien van gebruikers in de rol Beheerder accounts.
  5. Deze rol toewijzen aan gebruikers kan door rechts in de tabel GEBRUIKERS op configureren te klikken. Dit is het icoon met het poppetje en het vinkje.

Veelgestelde vragen:

HOE WEET IK WELKE ACCOUNTS ER ALLEMAAL IN HET SYSTEEM STAAN?

Gebruikers met de rol beheerder accounts kunnen vanuit het beheermenu alle accounts inzien.