Interne gebruikers

Deze gebruikers kunnen het dashboard zien en verjaardagen van relaties. Tip: voeg de rol interne gebruikers toe aan een nieuw account om alle medewerkers in één keer toegang te verlenen.

Hierna zijn de interne medewerkers selecteerbaar in activiteiten om een actie toe te wijzen.

Deze rol beschikt niet over een machtigingenset.

1. Klik in het menu op BEHEER en dan op ROLLEN.
  2. Klik op de rol Interne gebruikers.
  3. Bekijk in de tabel MACHTIGINGENSETS wat een Interne gebruiker mag doen en zien.
  4. In de tabel GEBRUIKERS is een overzicht te zien van de gebruikers in de rol Interne gebruikers.
  5. Deze rol toewijzen aan gebruikers kan door rechts in de tabel GEBRUIKERS op het icoon met het poppetje te klikken

Veelgestelde vragen:

ZIJN MEDEWERKERS AUTOMATISCH INTERNE GEBRUIKERS?

Nee, elke medewerker moet aan deze rol worden toegevoegd.