Web App

PM CRM is een Progressive Web App (PWA) voor online en offline gebruik. De (PWA) is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van apps. Een PWA verbindt de eigenschappen van een website met veel kenmerken van native mobile apps. Daardoor functioneert de applicatie onafhankelijk van het besturingssysteem en tegelijkertijd als website en app.

Wanneer een PWA op een desktop of laptop wordt geopend, dan ziet deze eruit als een gewone website. Maar als deze op een smartphone of tablet wordt geopend, verschijnt er een web app die eruitziet als een native app. PWA’s zijn altijd up-to-date maar staan niet in de App/Play Store.

Veelgestelde vragen:

WAT ZIJN DE VOORDELEN OM CRM TE INSTALLEREN ALS WEBAPP?

Bij gebruik van de WebApp wordt de toegang gekoppeld aan het actieve systeem. CRM kan direct vanaf het bureaublad opgestart worden via caching. Het voordeel is dat het opstarten sneller is, omdat een deel van het programma direct wordt afgehandeld voordat contact is gelegd met de browser (dat geschiedt op de achtergrond).

IK ZIE DE OPTIE ‘INSTALLEER CRM’ NIET ONDER MIJN ACCOUNT STAAN?
  1. Indien de knop niet verschijnt, dan heeft het cachen al plaatsgevonden en is de applicatie al eerder gedownload. Leeg de cache via de beheeropties van de browser en controleer op uw systeem of de app nergens is geïnstalleerd. Doorloop opnieuw de installatie stappen.
  2. De browser is niet up-to-date waardoor de Web applicatie niet gedownload kan worden. Update eerst de browser en ververs daarna het portaal.
  3. de browser ondersteunt geen web-apps. Maak gebruik van een andere browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome.