Pro Management online producten

PM Online is het portaal voor bedrijven die de overstap maken naar een toekomstbestendige CRM, DMS en administratie oplossing.
Op basis van jarenlange ervaring in het ontwikkelen van desktop software is Pro Management een voorloper in de overstap naar online. In het PM Online portaal werkt u met het hele bedrijf en uw relaties vanuit een veilige en AVG proof omgeving.

Effectief al uw bestanden opslaan en delen met uw eigen Document Management Systeem.

Het portaal waar sbr-berichten uitgewisseld kunnen worden.

Veilig privébestanden opslaan en delen.

Meer producten van Pro Management Software.

De oplossing voor bestandsbeheer (DMS), workflow management en relatiemanagement (CRM) in één veilige online bedrijfsomgeving.

Beheer dossiers en relaties veilig online

AVG-proof

Veilig bestanden uitwisselen met relaties en belanghebbenden.

Rechten beheren

Bepaal per persoon de toegang en rechten van dossiers. Met 1 klik.

Gepersonaliseerd

Geef klanten en medewerkers een vetrouwde online omgeving met uw eigen bedrijfslogo.

Processen bewaken

Werkstromen maken op basis van taken. Controleer en accordeer bestanden en verstuur meldingen voor openstaande taken.

Werkoverdrachten

Werk efficiënt met vaste structuren voor dossiers. Draag snel werkzaamheden over tussen medewerkers.

Altijd toegang

PM Online is een Progressive WebApp (PWA). Installeer het portaal op uw devices en login of gebruik het online portaal.