Opmerkingen

Op de relatiekaart staat het element opmerkingen. Hier kunnen gebruikers belangrijke informatie terugvinden die doorlopend relevant zijn voor het account. Opmerkingen zijn standaard zichtbaar voor alle gebruikers met lees- en/of bewerkrechten voor het account. Opmerkingen kunnen niet worden aangepast of verwijderd.

Opmerking aanmaken

1. Ga naar ACCOUNTS in het hoofdmenu.
  2. Klik op een account.
  3. De relatiekaart opent. Klik op een opmerking om te openen en lezen. Of klik op toevoegen+ om een nieuwe opmerking te plaatsen.
  4. Opmerkingen kunnen niet worden aangepast of verwijderd.

Veelgestelde vragen:

WAAR GEBRUIK IK OPMERKINGEN VOOR?

Opmerkingen kunnen gebruikt worden om vastleggingen te doen over de klant die relevant zijn voor alle betrokkenen van het account.