Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, dat geldt ook voor het werken in DigiRecord. In de voorbereidingsstappen vindt u informatie over:

• Werken met een Progressieve Web App (PWA) op alle devices zowel online als offline.
  • Het dashboard lezen met alle actieve dossiers taken en werkstromen.
  • Dossierstructuur waarborgen met dossiersjablonen.
  • Werkstromen opzetten en taken toewijzen aan gebruikers.
  • Werkstromen beheren door signaleringen op onvoltooide taken.
  • De voorkeurstaal instellen.

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik een persoonlijke welkomstboodschap maken voor mijn gebruikers?

Het personaliseren van DigiRecord is een extra optie buiten het standaard abonnement. Via DigiRecord.nl kan deze optie worden aangekocht. Open vanuit het menu ‘Beheer’ de PERSONALISATIE INSTELLINGEN.

Ik heb niet voor al mijn dossiers dezelfde mappen nodig, kan ik deze per dossier verwijderen.

De processen van de verschillende dossiers zijn in dit geval niet helemaal gelijk. Daarom is het nodig om een nieuw sjabloon aan te maken. Het oorspronkelijke kan worden gedupliceerd en aangepast met meer of minder mappen.

Waarom kan ik in het sjabloon niet alvast eigenaren aan taken toewijzen?

Bij het maken van een sjabloon is nog niet duidelijk in welk dossier het toegepast gaat worden. Aan ieder dossier zijn andere gebruikers toegewezen.